Läge för att se över företagets dokumentkostnader?

Med strukturerad dokumenthantering kan ni uppnå säkrare och effektivare hantering och lagring av dokument. Vi erbjuder därav marknadens vassaste tjänster kopiator, skrivare och digital dokumenthantering samt serviceavtal.

Dokumenthantering

Många organisationer har olika lagringsplatser för att hantera företagets gemensamma dokumentation i form utav pärmar, filservrar, medarbetarnas datorer. Oftast uppleves det som krångliga och inte särskilt effektiva. Tillsammans med våra samarbetspartners har vi stor & bred erfarenhet av dokumenthantering i alla former.

400
Projekt skapade
110
Logotyper skapade
35
Samarbeten
100
Nöjda kunder
400
Projekt skapade
110
Logotyper skapade
35
Samarbeten
100
Nöjda kunder

Läge för att se över företagets dokumentkostnader?

Med erfarenhet har vi lärt oss att med rätt dokumenthantering för just ert företag innebär det inte enbart att ni främst kommer bespara pengar utan också stora mängder av tid & energi i form utav en effektivisering av er dokumenthantering.

Du som kund ska inte behöva lägga ner dyrbar tid på att kontrollera mängden toner som finns kvar eller när det är dags att serva en enhet. Våra servicepartners sköter därav monitoreringssytemen och har full koll på era enheter och vad som behövs utföras och när det behöver utföras.

Ta steget och förverkliga dina idéer med oss!